Skip to content
Free shipping on all orders over €99
Oudegracht 237 @ Utrecht
Free shipping on all orders over €99
Oudegracht 237 @ Utrecht
Free shipping on all orders over €99
Oudegracht 237 @ Utrecht
Free shipping on all orders over €99
Oudegracht 237 @ Utrecht
Free shipping on all orders over €99
Oudegracht 237 @ Utrecht
Free shipping on all orders over €99
Oudegracht 237 @ Utrecht

Wat maakt vintage kleding zo bijzonder?

Kies voor duurzaamheid, stijl en unieke vintage stukken. Ontdek de vintage wereld van Stuk voor stuk Vintage en laat je inspireren.

Ontdek het stijlvolle en duurzame alternatief van Stuk voor stuk Vintage! 

Vintage kleding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en niet zonder reden. Het biedt een unieke en hoogwaardige selectie van kledingstukken die niet meer worden geproduceerd. Als liefhebber van vintage kleding kun je bijvoorbeeld denken aan geliefde merken zoals Ralph Lauren, Olaf en Nike. Platforms zoals Stuk voor stuk Vintage begrijpen de aantrekkingskracht van deze tijdloze mode en bieden zorgvuldig samengestelde collecties van vintage kleding aan. 

Stuk voor Stuk Vintage is een online webshop die zich volledig richt op de verkoop van vintage kleding. Hier vind je voornamelijk skate merkkleding en trendy stijlen die erg in trek zijn bij studenten en jonge professionals. Maar dat is niet alles. Naast de zorgvuldig geselecteerde vintage stukken, heeft Stuk voor Stuk Vintage ook hun eigen merk truien ontwikkeld die perfect passen bij de moderne stijl. De focus ligt op het aanbieden van kleding die aansluit bij de smaak en voorkeuren van de jongere generatie, inclusief streetwear-liefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een unieke en trendy look.  

Bij Stuk voor Stuk Vintage nemen ze de tijd om zorgvuldig hun producten uit te zoeken, waarbij ze altijd streven naar de hoogste kwaliteit. Alleen items die nog in de beste staat verkeren, worden geselecteerd en verkocht. Hierdoor draagt Stuk voor Stuk Vintage actief bij aan duurzaamheid, omdat het de milieuvriendelijke keuze is in vergelijking met het kopen van nieuwe kleding. Door vintage kleding opnieuw te verkopen, geven ze deze stukken een nieuw leven en verminderen ze de vraag naar nieuw geproduceerde kleding. 

Hoewel Stuk voor Stuk Vintage in de eerste plaats een online winkel is, hebben ze ook pop-up winkels gehad in Groningen, Leiden en Utrecht. Deze tijdelijke winkels waren een groot succes en daarom zijn er plannen om meer van deze pop-ups te openen. Bovendien wordt er zelfs gedacht aan het vestigen van een permanente fysieke winkel in de toekomst. Op deze manier wil Stuk voor stuk Vintage klanten de mogelijkheid bieden om zowel online als offline te genieten van de unieke vintage kledingervaring die ze te bieden hebben. 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en updates? Neem dan regelmatig een kijkje op de website van Stuk voor stuk Vintage en volg hen op Instagram. Hier inspireren ze je met de nieuwste trends en vintage vondsten die perfect passen bij de moderne stijl van studenten en jonge professionals. Van vintage Adidas en Nike tot Burberry, Carhartt en Ralph Lauren - Stuk voor Stuk Vintage heeft een zorgvuldig samengestelde selectie van curate vintage fashion die je niet wilt missen. 

Kies voor duurzaamheid, stijl en unieke vintage stukken. Ontdek de vintage wereld van Stuk voor stuk Vintage en laat je inspireren door tijdloze mode die zijn charme behoudt, zelfs in de moderne tijd. 

Cart

Your cart is currently empty.

Start Shopping

Select options